Pescuit Carei

Forumul pescarilor Careieni..........


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Propuneri Concursuri

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1 Propuneri Concursuri la data de Sam Dec 01, 2012 12:49 pm

ovybd

avatar
Moderator
Vin cu o propunere pentru membrii forumului:
Pentru a nu exista discutii si nemultumiri propun ca fiecare membru al forumului sa participe cu pareri si propuneri pentru desfasurarea concursurilor pe viitor. Asta legat si de locatii si de regulamente si cine e dispus chiar si de organizare. Va rog sa veniti cu propuneri.

Fiind initiator al acestui subiect vreau sa incep eu cu unele propuneri care "ma rod" mai demult vazand unele postari de pe forum: fiind concursuri organizate de un forum fara venituri si fara sponsori si ca sa nu ajungem la niste taxe de participare enorme sa se renunte la ideea unora de a "avea miza" la concursuri. Consider ca aceste competitii sunt organizate in ideea de a ne cunoaste mai bine, de a avea ocazia unor intalniri prietenesti intre pescari. Cu siguranta daca apar premii surpriza cum vor fi si la concursul de la Chereusa vor fi bine primite.
Eu zic ca cei care sunt doritori de castiguri in bani sau produse si alte mize la concursuri atunci le propun sa participe la concursuri organizate de liga romana de spining sau alte organizatii care au sponsori si fonduri pentru premii substantiale, asta bine inteles daca mai au dreptul de a participa la acele concursuri.

O alta propunere ar fi ca cei care participa la concursuri sa fie si membrii ai forumuli, si membrii care nu sunt inscrisi cu ocazia organizarii unuia sau altuia dintre concursuri.

Astept propuneri.

http://www.lacianculesti.ro

2 Re: Propuneri Concursuri la data de Lun Dec 03, 2012 7:21 pm

deac istvan

avatar
la concursul de ier administratorol lacului de la Chereusa a spus ca ori cind ne pune la dispoziti lacul daca anunmtam din timp ,eu as propune sa nu lasam aceasta sansa si sa organizam cat mai repede un concur de iarna adica un concurs de copca.Echipa de ieri eu asa cred ca nu ar-fi contra ca asa am observat ca s-au simtit bine.Astept sa va spuneti parerea.

3 Re: Propuneri Concursuri la data de Mar Dec 04, 2012 4:57 am

avat_ar

avatar
Ideea organizarii unui concurs la copca mi se pare ok,mai ales ca pescuitul la copca are un farmec aparte....

4 la copca la data de Lun Dec 10, 2012 4:03 pm

pepe

avatar
Pescar incepator
Pescar incepator
Eu cunosc bine lacul Chereusa si ai cotrazic pe acei pescari care barfesc ca nu este peste in lac.Intradevar nu este atita peste cum sunt in majoritatea lacurilor din zona,dar aici la Chereusa sunt crapi-amuri foarte mari,si nu e asa de usor de prins ca la Verba-Tanya sau la Cetariu.Rar se prind crapi sub 4kg din cauza ca s-a prea inmultit somnul,si nimeni nu pescuieste la somn [oare de ce nu se pescuieste?].N-ar strica sa mai populeze cateodata e adevarat dar cine isi da silinta si se mai informeaza isi da seama cum are sanse sa captureze un crap-amur.Iar la copca n-o sa se plictiseasca nimeni ca rosioarele se prind unu dupa altul. Very Happy

5 Re: Propuneri Concursuri la data de Lun Apr 08, 2013 7:11 pm

CRAINIC ALEXANDRU

avatar
Đaca pot sa dau si eu o propunere : ar fi foarte bine ca sa se organizeze un concurs stationar deoarece suntem in sezonul de prohibitie ,la canal cum a fost si anul trecut sau la balta de la Italianul din Moftinu Mic sau in orice alt loc unde se poate organiza din nou un concurs cu toti colegi pescari care au de gand sa vina si la alte competitii organizate de acest forum.

6 Re: Propuneri Concursuri la data de Mar Apr 09, 2013 7:48 am

Admin

avatar
Admin
Ideea este buna.
Doritori am observat ca ar fi.
Fac o postare si sa vedem daca ne putem aduna un nr.suficient de doritori sa-l putem organiza.
Multumesc pentru idee.

http://pescuitcarei.forumulmeu.ro

7 Re: Propuneri Concursuri la data de Mar Apr 09, 2013 7:23 pm

CRAINIC ALEXANDRU

avatar
ideea este sa purem organiza cát mai multe competitii sau concursuir in care sa ne simtim foarte bine alaturi de colegi pescari si binenteles si organizatorri acestor evenimente , succes in viitor pentru organizatori . I love you

Continut sponsorizat


Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum